IHANAA

ETTÄ LÖYSIT

sivuilleni!

Olen VictoriaKahden lapsen äiti, joka rakastaa vauvoja & taidetta.


Kuvaajana olen rauhallinen, lempeä & hymyileväinen.

Otan sinut & perheesi tarpeet huomioon aina kuvauksen aikana ja etenen teidän tahtiin.

Valokuvaajana minulle on erityisen tärkeää, että sinulla on levollinen ja turvallinen olo.

Haluan että sinulle jää koskettava kuvauskokemus & ihanimmat muistot kuvauspäivästä.


Kuvaustyyli & Filosofiani


Olen usean vuoden kuvannut vauvoja & perheitä heidän kodeissaan.

Tyylini kuvata on rento & luonnollinen. Huomion keskipisteenä on itse kuvattava, hänen ilmeet, eleet ja personaallisuus.

Kuvaan vallitsevalla luonnonvalolla sekä vastasyntyneitä vauvoja että isompia lapsia, mutta ennen kaikkea perheitä. Kuvaan teitä teidän tärkeimmässä paikassa, eli teidän kotonanne sekä kesäisin myös miljöössä ilta-auringossa.

Kuvat : Emilia Hölttä

FAQ

MIKÄ ON PARAS AJANKOHTA NEWBORNKUVAUKSELLE?

Vastasyntyneet kuvataan alle kahden viikon ikäisenä. Vauva on silloin uninen ja viihtyy kohtumaisessa kippurassa, joka mahdollistaa erilaisten kuvausasentojen toteuttamisen. Tavoitteena on ikuistaa vauvanne sellaisena kuin hän oli syntyessään, sillä kahden viikon ikäisenä vauvan kasvu kiihtyy.

KAUANKO KUVAUS KESTÄÄ?

Kuvauksille ei ole tarkkaa aikarajaa. Kaikki kuvaukset toteutetaan asiakkaan tahtisesti. Newbornkuvaukseen on hyvä varata 2-4 tuntia, sillä pieni vauva tarvitsee paljon hoivaamista kuvauksen ohella. Kaikki aika ei siis mene pelkästään kuvaukseen, vaan vauvan syöttämiseen, vaipan vaihtoon yms. Muut kuvaukset (BABY, Motherhood, Family) kestävät keskimäärin 1-1,5 tuntia.

MILLOIN NEWBORNKUVAUS OLISI HYVÄ VARATA?

Suosittelen varaamaan kuvauksen raskauden viimeisen kolmanneksen aikana, viimeistään kuukausi ennen laskettua aikaa.

TAPAHTUUKO KAIKKI KUVAUKSET ASIAKKAIDEN KOTONA?

Kyllä, kaikki paitsi perhekuvaukset miljöössä. Ne toteutetaan yleensä kesäisin ilta-aurongossa. Kotikuvaus on erittäin helppoa, sillä sinun ei tarvitse poistua kotoa vaan minä tulen paikan päälle ja tuon kaikki kuvaustarvikkeet mukanani. Sinulla ei tarvitse olla iso & kaunis lattiasta kattoon siivottu koti, sillä kuvaukseen tarvitaan hyvin rajallinen tila. Kuvaus tapahtuu yleensä asiakkaan olohuoneessa ikkunan lähettyvillä.

VOINKO MAKSAA KUVAUKSEN OSISSA?

Voit maksaa kuvauksen korottomasti osamaksulla. Kerrothan toiveestasi maksun suhteen kuvausta varatessa. Ensimmäinen lasku tulee sinun sähköpostiisi valmiin gallerian kera. Loppusumma osamaksuna kuukauden välein.

Tule seuraamaan minua Instagramissa

@victoriavitmanvisuals